Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 10 år
Mødedag/tid: 
Tirsdag kl. 18:00 - 20:00
Email: 
Ledere: 
Karin 'Olsen' La Fontaine
Nina 'Gammelsmølf' Kongsfelt
Sanne 'Russeren' Hansen
Rune 'Havørn' Esbjerg
20180410 194506

Mini

Velkommen til Mini-spejd

I 2. Herlev er det sjovt at være minispejder, for der får du lov til at lave ting, du ellers ikke må eller har mulighed for derhjemme. Det betyder også at du indimellem bliver beskidt og prøver ting, som du lige umiddelbart synes er svært.

Når du så har klaret en svær opgave, vokser selvtilliden og du får mod på at prøve nye udfordrende opgaver, som at tænde et bål uden papir, bygge et spisebord, løse koder, binde knob, tage kniv- og savbevis.

Mange af vores minimøder er bygget op om et tema, som klar dig selv, sundhed, håndværk, natur og miljø mv. og når vi afslutter temaet, får du et mærke til din uniform.

På møderne lægger vi vægt på leg, kammeratskab, og udeliv. Vi er udendørs på rigtig mange møder og bruge området omkring vores spejderhytte til en del af vores aktiviteter, så det er vigtigt, at du har tøj på efter vejret.

Der vil i løbet af året være weekendture og lejre, hvor vi overnatter i hytte eller telt og du er med til at lave alt lige fra opbygning af lejren, til madlavning og oprydning.

Som minispejder laver vi aktiviteter, der alle har til formål at udvikle dig på en sjov og spændende måde og rigtig mange ting lærer vi gennem leg. Vi arbejder ud fra Det Danske Spejderkorps værdier: kammeratskab, ansvar, friluftsliv, sjovt og udfordrende. Alle vores aktiviteter er baseret på ”learning by doing”, hvor du som minispejder bliver aktivt involveret i de ting vi laver og får medbestemmelse.

Har du lyst til at prøve at være minispejder, er du meget velkommen til at komme på vores møder

Se planlagte aktiviteter for mini-grenen